ABOUT US

Jag heter Åsa och driver familjens bengalkatteri i Nol straxt utanför Göteborg tillsammans med min man Kjelle och våra två tonåringar Johanna och Dennis.

Vi har precis flyttat hem efter att ha bott i Tyskland i 10 år och håller för fullt på att åter acklimatisera oss;)

Våra bengaler är först och främst våra tillgivna familjemedlemmar som har en självklar plats i våra hjärtan och liv.

ArtiZto CatZ uppfödning är anslutet till det tyska Fife förbundet och sköts därmed efter Fifes grundregler och stadgar vilket inte skiljer sig nämnvärt ifrån det svenska Fife förbundet Sverak. En regel som skiljer sig är att avelskatter måste vara FelV (felint leukemi virus) fritestade och vaccinerade innan parning.

Vi föder upp 1 - 2 kullar per år. Kattungarna blir vana vid klo klippning och kommer att vara självständiga och gosiga små busbengaler när de vid ca 13 veckors ålder flyttar ut.

Vi åker ofta på utställningar i när och fjärran;) för vi vill verkligen visa vår underbara ras och träffa härliga besökare och kollegor!

Vi går gärna på promenader med våra 4-beningar som uppskattar en promenad ute i det gröna. Alla gör inte det. Zanna t.ex. stannar hellre på tomten antingen i löplina eller i rastgården som nu ska återuppstå efter flytten. Zeta går som en hund i kopplet och bryr sig inte om mötande hundar annat än med ett visat interesse nosa lite på hunden. Morrar hunden morrar Zeta barskt tillbaka:)

Vi tillbringar en hel del tid på vårt landställe ute i STHLM:s skärgård och självklart så följer några av katterna med på resan dit. Alla våra katter är vana resenärer. De har åkt allt ifrån bil, buss, flyg, tåg, och båt


Copyright® Artizto Catz 2006 - 2017. All rights reserved.
HOME    |   ARTIZTO CATZ   |   AVAILABLE   |   PLANS   | ABOUT US   |
ARTIZTO CATZ
ABOUT US